-
ΜΕΧΡΙ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές από 50€ και πάνω
-
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
-
CALL YOU BACKΣυμπληρώστε το κινητό σας!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
Crème Brûlée Bανίλιας

Συστατικά:
- 1/2 φλιτζάνι παγωτό βανίλια
- 1 αυγό
- 1 κουταλία ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
- Βάζουμε το παγωτό σ’ ένα μπολ και το τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 με 40 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει.
- Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού στο λιωμένο παγωτό και το χτυπάμε καλά.
- Το τοποθετούμε σε μια κούπα και βάζουμε την κούπα σ’ ένα ταψί με ζεστό νερό.
- Ψήνουμε όπως είναι για 45 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει.
- Ρίχνουμε από πάνω λίγη ζάχαρη και καίμε τη ζάχαρη (άν δεν έχουμε φλόγιστρο, βάζουμε στον φούρνο στους 220ο C στην ένδειξη ''grill'' και καραμελώνουμε εκεί).
- Το αφήνουμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές γεύσεις παγωτού.